fredag 14. oktober 2016

Tykk ståltråd

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Laget av tykk ståltråd og stoffstrimler. Lettbøyelig cirka millimeter tykk metalltråd som ikke ruster. Med ståltråd setter du effektivt sammen armeringsjern mot hverandre ved betongarmering.


Onyx sine klesklyper i stål er laget i ett stykke tykk ståltråd , er supersolide og vil vare evig.

De har ingen plastikkdeler. Nærbilde av 1mm tykk rustfri ståltråd etter bøying. Viktig at tråden er uten hakk i bøyen etter at den er formet med tanga.


Jeg hadde ikke piperensere, så jeg fylte bena med tykk ståltråd. Det samme gjorde jeg med geviret, det er strikket som snor og fylt med tykk ståltråd. Lag hjerter eller runde kranser, eller kanskje en bokstav? Alt du trenger er tykk ståltråd (feks kleshenger) og lyng.


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.

Gjerne en tykk ståltråd eller en kleshenger som du bøyer til en ring. Du kan bruke litt tykt tau, men det krever litt teknikk. Les mer Drillapparat Automatisk. Velg butikk for lagerstatus.


Klipp av en bit med tykk ståltråd. Hvis du skal ha to like kranser klipper du to biter med en gang så du får samme lengde. Jeg har laget en krans fra skogen bak huset, Alt man trenger er en ståltråd og litt granbar.


Bruk en tykk ståltråd til å lage et hjerte og flett granbar rundt. Surr garn rundt nederst på st. Eller lage et selv i tykk ståltråd.


Du kan jo bruke en pepperkakeform som mål eller lage et på frihånd. Korte, kraftige bøyler av 3- mm tykk ståltråd e. Wire er mye sterkere,men best med forstrukket tykk ståltråd. Gjerdet bør tåle at en sau presser imot. Løvrake er et redskap som er laget til å rake løv med. Den består av et langt, rett skaft som ender i en vifte av tynne, myke klør, ca.


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!

For å kutte bøyletråd og annen tykk ståltråd , er det lurt å bruke en avbitertang. En avbitertang er et redskap som ofte brukes av blomsterdekoratørene. Men ved små former som feks disse hjertene har jeg den ikke grådig tykk ,. Om du har former som er myke,. Lag en basis med tykk ståltråd , myke kvister eller andre ting med lang holdbarhet og rund fasong. Bind fast med ståltråd og kle deretter kransen med mose,.


Legge fiberduk over tilslutt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg