onsdag 19. oktober 2016

Jordbor utleie maxbo

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Et unikt alternativ til hotell. Book din overnatting på Airbnb i dag!

MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Maxbo stormarked Lier jernvare. Kan enkelt betjenes av en person. Benyttes ved oppsetning av stolper, gjerde, lekestativ. Vi er også tilgjengelig i hele Norge!


Dermed sparer du unødige utgifter til innkjøp av verktøy du sjelden får bruk for senere. Utvalget for utleie kan variere fra butikk til butikk.

Kraftig bensindrevet jordbor for utleie. Sterk 2-takts motor og gode vibrasjonsegenskaper. Perfekt for nedsetting av gjerdestolper, til fundamenteringsarbeid osv. Prisen på leie av å bor er et engangsbeløp på kr.


Du må logge deg inn for å legge inn varer i ønskelisten. Jordbor med en diameter på 1mm. Bensindrevet jordbor som hjelper deg med å lage hull til f. Bordimensjon: L1x Øcm.


Hos oss kan du leie bergboringsutstyr! Ta kontakt med oss for en god pris på leie av. Til å lage hull i bakken for stolper, tørkestativer, planter osv.


Med trehåndtak og borspiral med diameter på cm. Jeg har brukt helt manuelt jordbor (ø 200mm ) for å fundamentere terrasse. SVJ husker skal man vel noe sånt som meter ned for å være sikker på.


Med et jordbor kan du borre hull i fra ca 8cm opptil snaue 30cm. Perfekt til søyler til en terrasse, gjerdestolper, eller kanskje lage et jordkjøleskap?

Forside Hage og uterom Slå ned gjerdestolper - jordbor. Et motorisert jordbor er meget effektivt. Rogalands beste priser på utleie av lifter, minigravere, maskiner, tilhengere, verktøy og mye mer! Vi leier ut kvalitets maskiner og utstyr fra anerkjente produsenter.


Dette er din første hjem-widgetboks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg