fredag 21. oktober 2016

Kjeder kjedehjul

Vi leverer kjeder og kjedehjul av høy kvalitet og med lang levetid. De fleste kjedene lagerføres også i rustfri utførelse. Vi lagerfører et bredt utvalg av kjeder fra Sedis. I tillegg til standard industrikvalitet lagerfører vi blant annet spesialkvalitetene Sedis Delta, med forsterket. Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor.


Vi arbeider kontinuerlig for å styrke vår posisjon som kvalitetsleverandør av transmisjonsprodukter.

Finner du ikke det du leter etter? Husk at vi også lager produkter etter mål og bestilling. Ring oss så hjelper vi deg videre.


Vi produserer alle typer kjedehjul etter avvalsefrese- eller avvalsestikkemetoden. Kontakt Jens S Norge for lagerført sortiment og leveringstider. Betjent timer i døgnet. Den norske industrien etterspør kjeder og kjedehjul av høy kvalitet og med lang levetid. Vi fører noen av markedets ledende produsenter av kjeder og kjedehjul slik.


Vi får Skandinavias største lager på kjeder og kjedehjul og har tilgang til egne konstruktører.

O-ringer og statiske tetninger. Denne patenterte kjeden består helt av solide komponenter som skiller den fra tradisjonelle kjeder med valsede eller pressede komponenter. DynaChains blir brukt av flere kjørere i absolutte verdenseliten, noe som beviser at DynaChains er det ypperste av kjeder på markedet i dag.


Fagstoff: Når vi bygger maskiner, har vi behov for å forbinde akslinger med hverandre. Når akslingene danner en forlengelse med hverandre, brukes koblinger, og. Kohlswa kjedehjul 57-Z0 symmetrisk.


Glidelister i plast for kjeder etc. Kundesenter Generelle Betingelser Kontakt Oss () Til kassen. Lager i komposittmateriale. Transportørkjede Transportør kjedehjul. Om ikke annet oppgis, så anvendes settherdet borstål (510HV) som.


Produseres kun på forespørsel. Standard kjedehjul , simplex. Kjedehjulenes tannform sikrer god drift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg