onsdag 19. oktober 2016

Verktøyskap billig

Stort utvalg og prisvinnende skap. Se mer og finn et som passer deg! Mange utførelser og størrelser. Finn skapet som passer ditt kontor. Kjøp nye verktøyskap online.


Vi har bra pris på verksted og verktøyskap ! Det finnes utbyggbare løsinger med mange alternative innredningsdetaljer, eller billige løsninger som er som de er. Verktøyskap til salgs fra Kr. Her finner du praktiske verktøyvogner og verktøyskap med kulelagrede skuffer som har plass for de fleste verktøy som kan komme til nytte i en privatgarasje. Små verktøyskap , vegghengte verktøyskap , små verktøyskap med eller uten verktøypanel, Witre har mange modeller, års erfaring, bestill på Witre. Det kan være billigere å kjøpe en komplett verktøyvogn inklusiv verktøy, for en bestemt arbeidssituasjon.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Vognen har fire hjul med kulelager og brems.


Helsveiste Stålskap med hyller og låsbar dør. Meget billig skap med god kvalitet. Størrelse I (Pris 0-) H180cm x B80cm x D40cm. En kraftig og praktisk verktøyvogn.


Sju kulelagrede skuffer med. Kontormøbler til arbeidsplassen. Skuffers verktøyskap leveres fra oss med verktøy i skuffer. Skrallenøkler, pipesett,håndverktøy i stort kvanta.


Oversiktlig verksted Slipp rot på verkstedet med et praktisk og romslig verktøyskap. Med et verktøyskap er det lett å sortere bedriftens mange småting. Bare så det er helt klart, styr unna den billige lille tralla fra Jula. Kollega kjøpte den, men den endte opp som lekeskap for junior. Et romslig og smart 2-delt verktøyskap med skuffer og mye kapasitet.


De roterbare hjulene under verktøyskapet gjør det enkelt å flytte rundt. Solide verktøyskap - fra kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg