fredag 5. oktober 2018

Interiørbeis jotun

LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate. Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet. Se det nye fargekartet her. Den er wnkel å påføre og drypper ikke - perfekt til tak. Hos MAXBO finner du interiørbeis og lasur som fremhever det naturlige treverket.


Marine, Protective and Powder Coatings.

Bjørn og Hege fra 2athome valgte interiørbeis i fargen Patinagrå til hytta. Den er fargesatt for å være samstemt med naturen utenfor. LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge, og er alltid først ute med de riktige fargene. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Skal du male gulnet panel eller beise med interiørbeis ? Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Bettina vant drømmepremien, en LADY Makeover fra LADY. Hun har valgt LADY interiørbeis i fargen kullsort på to av veggene. Her bevarte vi solide panelvegger og gav dem kun et strøk interiørbeis ,.

En meget god interiørbeis som gir en naturlig matt overflate som fremhever den vakre trestrukturen. Beisen kommer i ulike farger som lar deg få frem din personlige. Alle disse finner du i det nye interiørbeis -fargekartet.


Trenger du litt inspirasjon til hvordan hytten din kan se ut innvendig? Tyrilin panelbeis for hytter fremhever vegger og tak. Jotun deler ut billetter. Taket er malt i fargen Kritthvit. Inspirert av naturen så klart, strekker dette fargekartet seg fra lyse og neste hvite ny.


Legg med bilder og du får raskere og bedre svar. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Interiørbeis i fargen Hvitkalket er veldig. Beis panelbeis til å lysne gammel panel, lysne gulnet panel beise møbler.


Kan man bruke interiørbeis på gamle laftevegger tro? Gi ditt treverk en naturlig overflate med interiørbeis. Med et stort utvalg farger kan du finne din personlige stil og sørge for å fremheve strykturen i treet. Hvert år skaper ekspertene fra Nordsjö en ny Årets farge.


Spiced Honey er en ravtone som er inspirert av følelsen av optimisme vi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg