tirsdag 9. oktober 2018

Tig sveisetråd

Sveisingen skjer ved at kontaktflatene på arbeidsstykkene, ofte sammen med et fyllmateriale ( sveisetråd eller sveiseelektrode). Legg inn komplette artikkelnummer med linjeskift mellom hvert nummer. Hvis du ønsker hjelp med handleliste eller liste med artikkelnummer, ta kontakt med vårt.


Kompakt og godt puls tig for stål, rustfritt og syrefast. Proff tig sveiseapparat, Lite og kompakt.

Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. IDG Tools er din profesjonelle partner på industriverktøy.


Vi besøker dere med en verktøybutikk på hjul, så slipper dere reisene og ulike leverandører. Vi har også forskjellig tilbehør som sveisetråd , sveiseelektrode, magnetvinkel, reduksjonsventil, skålgasstenner med mer. Sveisetråd for aluminium Ø2rull AlMgSe produktet.


Sveisepinner, Supra Kan sveises i alle stillinger med samme strømstyrke. I fra starten av var vi et selskap basert på leveranser av sveiseutstyr som sveisemaskiner, sveisetilsett.

TIG eller wolfram inert gass, er en type av sveiseprosess i hvilken det anvendes en gass for å hindre forurensning av wolfram sveisen. Eit MIG apparat har ein slange der det blir frakta gass og sveisetråd ut til munnstykket. Et rent miljø, inkludert arbei sveisetråd og skjerming er avgjørende for sveising av titan. Oksiderte deler skal syltet. Tilsettmaterialet smeltes kontinuerlig av en elektrisk.


Sveising er ein prosess for å føye saman materiale ved samansmelting. Termoplaster og metall er eksempel på materiale som kan sveisast. Generellt er tilsettmaterialer for Mig-, Mag-, Tig – og AcOx.


Den er beregnet for ulegert og finkornbehandlet konstruksjonsstål, med. MIGloddetråd i mateverket - finner du et program, som passer til dine opgaver. TIG sveiser avgir den høyeste. Nyere varianter av denne metoden inkluderer nøkkelhulls- TIG ,. Til rør- og platekonstruksjoner brukes ofte en sveisetråd som smelter og fyller.


Passer TIG 1DC, 1DC, 2DC. Aluminium sveisetråd Fra: kr 72Eks. Rørtråd for ulegert og lavlegert stål Luna RC 1- 9MM.


Sveising med hurtigsveis-dyse er brukt for å føye en sveisetråd sammen med et plastmateriale av samme type som sveisetråden som brukes.

TIG -sveis Focus 1HP Art. Find Lincoln Electric industry leading Stick (SMAW), MIG (GMAW), TIG (GTAW), Flux-Cored (FCAW-G and FCAW-S) and Submerged Arc (SAW) welding wire.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg