torsdag 4. oktober 2018

Sylvi listhaug

Sentralstyremedlem og stortingsrepresentant for FrP. She was constituted as First Deputy Leader of the. Ketil Solvik-Olsen får fortsette. Hun er stortingsrepresentant for Møre og Romsdal.


Sylvi Listhaug har postet en video av det Frp-politikeren mener er trafikk-galskap i Oslo. Har tidligere vært landbruksminister.

Nå får den hardtslående Frp-politikeren ansvaret for integreringen. Det er ikke første gang anklager og merkelige påstander kommer i min retning fra norske medier,. Vestlandets største regionavis med alltid oppdaterte nyheter innenfor innenriks, utenriks, sport og kultur.


Ho var justis-, beredskaps- og innvandringsminister i regjeringa. At hun blir nestleder vil ikke være en fordel for en mulig forbedring av samarbeidsklimaet. Han var rådgiveren hennes da hun var minister og de jobbet tett sammen for å utforme hennes.


Og hun angrer ikke på turen til Rinkeby. Det virker helt mot sin hensikt å dyrke Listhaug som et slags politisk monster istedenfor å diskutere politikken hennes.

Vararepresentant nr for Møre og Romsdal. De siste dagene har Norges innbyggere vært vitne til et politisk narrespill som savner sidestykke i norsk politikk. Justis og beredskapsminister Sylvi. Tidligere Frp-leder Carl I. Hagen mener det er klokt av Per Sandberg å trekke seg som fiskeriminister. NRKs reporter spør en mann med somalisk bakgrunn i belastede svenske Rinkeby.


Mantraet har vært at FrP og Listhaug svartmaler om svenske tilstander. TV er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video. Leger Uten Grenser får 1millioner som følge av innsamlingen. Det blir pressemøte i Nydalen 8. Fredag kveld tilbrakte den profilerte politikeren noen timer i Nes. Partiets sentralstyre har nemlig konstituert Listhaug som nestleder.


Noe annet ville være politisk umulig. Erna Solberg (H) ba eks-justisministeren sin om å skjerpe seg. Etter at hun gikk av som justisminister har hun fått mer tid sammen med familien.


Av Bjørnar Moxnes, partileder i Rødt og Nettavisens gjesteredaktør. Det er urovekkende at de har brukt så lang tid på noe vi skjønte for mange år siden - Duration: 2:49.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg