mandag 1. oktober 2018

Jotun interiørblogg

Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun.


Legg med bilder og du får raskere og bedre svar. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak.

Inspirasjon når du skal male inne. Ta en titt på disse rommene, kanskje du får noen ideer til hvordan du kan male hjemme hos deg. Prøv vår interaktive fargevelger. Finn ut hvor mye maling du trenger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk.


Bli inspirert av de nye fargene, få tips til hvordan du kan skape harmoniske fargekombinasjoner og lag din personlige fargepalett. Se det digitale fargekartet her. LADY interiørmaling fra Jotun - God smak fortjener det beste.

En interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk. Veien fra husbygging til et hjem. Og en av dem som er med på å påvirke hvilke farger vi har på veggene, er Lisbeth Larsen i JOTUN. Fredag kveld var eliten i den. Hun er deres globale fargesjef og reiser verden rundt på jakt.


Jeg følte jeg måtte lage en reindyrka interiørblogg med magasinkvalitet på bilder og snert i hver tekstlinje. Tidligere denne uken var jeg på lanseringen av det nye fargekartet til Jotun Lady som byr på hele farger fordelt på tre ulike tendenser, Silent Serenity, Lush. Opplev våre fargekart med fargepakker til rommet slik at du kan velge DEN fargen du liker best som hovedfarge. Samtidig gir vi deg forslag til DE ANDRE fargene som. I tillegg til et helt nytt og utrolig vakkert fargekart, lanserte Jotun i går også en helt ny maling, nemlig LADY Balance.


Det er en matt maling som gir minimalt. Få oversikten over alt som er nytt på interiørfronten! Du blir fortere lei av de fargene du er mye eksponert for i media.


Hvis du ønsker et varig interiør, må du tenke godt gjennom fargevalgene dine, men. Dagen etter er det smilende morgensol i fjellet og flott skiføre. Så det er bare å nyte naturen og solfine dager så lenge det varer, for det skifter fort i. Har dere fått med dere denne nye skjønnheten fra Jotun ?

Interiørreportasje fra et varmt, levende og nordisk funkishus ved Lillehammer. Skandinavisk design, friske farger og inspirerende ideer. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill.


Luktfri og hurtigtørkende. Tørker raskt to strøk på en dag. Jotun Kvist- og sperregrunning Isolerer misfarging fra gulnet treverk og hindrer gjennomblødning fra kvist.


Har vinglet SÅ mellom tre nyanser, men endte opp med Organic Green fra Jotun. I helgen skal Fredde på hytta igjen og jobbe der noen dager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg