tirsdag 16. oktober 2018

Vann og miljøteknikk

Vil du jobbe med noen av våre viktigste miljøutfordringer i Norge og internasjonalt? I studiet lærer du hvordan man forsyner samfunnet med rent vann og hvordan vi. Både Norge og resten av verden har betydelige utfordringer innen vann og miljø. Dette krever vann - og miljøingeniører som er motiverte og inspirerte til å skape.


Sivilingeniører med denne hovedprofilen planlegger, prosjekterer og driver anlegg som forsyner befolkning og industri med rent vann , og sørger for forsvarlig.

Hvorfor studere Vann- og miljøteknikk (siv.ing)? Du vil jobbe med noen av våre viktigste miljøutfordringer og blir attraktiv på arbeidsmarkedet. Søk på Samordna opptak, med elektronisk identitet fra MinID. Drammen Vann Infrastruktur, seksjonsleder Pål Bredesen, M. Vann er verdens viktigste næringsmiddel og grunnleggende for alt liv.


Selv om vi har et svært godt utgangspunkt i Norge, må også vårt drikkevann behandles for å. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.

Rask levering og super service! Jeg er snart ferdig på vgs og har som plan å søke evt. Vann og miljøteknikk på NMBU med rekordvekst I år er interessen for studiet Vann og miljøteknikk ved NMBU rekordhøyt. Det viser tall fra Samordna opptak som ble. Hinnstein har bred kompetanse og lang erfaring innen vann- og miljøteknikk.


Vi tilbyr rådgivningstjenester innen en rekke områder for både offentlige og private. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Vann- Og Miljøteknikk - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Se våre websider for detaljert informasjon! VMT Vasskraft Samferdsel og Havbruk! Prosessteknikk med med fordjuping i Vass- og miløteknikk er innretta spesielt på utfordringane innan kommunal vatn og avløpsteknikk, men kan også vera aktuelt for. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Hei, jeg har nettopp blitt ferdig med mitt andre år på UMB i vann- og miljøteknikk (siv.ing). En ting er sikkert i hvis du utdanner deg innenfor vann - og. Studiet gir deg det teoretiske og praktiske grunnlaget for å. MSc- eller PhD-nivå innen vannforsynings- og avløpsteknikk eller vann- og miljøteknikk.

De fleste som er ferdigutdannet sivilingeniør i vann- og miljøteknikk vil jobbe som rådgivende ingeniører i konsulentfirmaer som blant annet Sweco, Norconsult. Se hele profilen på LinkedIn og finn Lottes. Lotte har jobber oppført på profilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg