onsdag 23. juli 2014

Ingvard wilhelmsen konge i eget liv

Beste Priser På I Eget Liv. Hvordan kan vi best mulig takle verdens press, stress og omstillinger? Du må akseptere at du ikke har kontroll over livet. Sjef i eget liv en bok om kognitiv terapi.


Kongen anbefaler - holdninger for folket. Det meste her i livet kan vi ikke gjøre noe me men hvordan vi forholder oss til det som skjer, bestemmer vi selv.

Wilhelmsen er opptatt av våre holdninger til. Parken kulturhus, måndag,. Han har skrevet bøker, og er en populær foredragsholder. Livet er et usikkert prosjekt.


Sjef I eget liv – en bok om kognitiv terapi. Lørdag og søndag 11:- 17:00. Publikumsseminaret i år, onsdag 29. Når du klarer å være sjef, eller konge i ditt eget liv ,.

Denne utgaven er lett revidert med ny forside. Dersom noen skal være sjef i ditt liv. Hans råd for å bli konge i eget liv : Har du intellekt og kapasitet til å rote deg inn i en angst, så har.


ME slik vi kjenner det i dag er noe eget og relativt nytt. Han skal holde et foredrag basert på bøkene han har skrevet om. Han er en inspirerende og humoristisk. Slutt å bekymre deg for ting du ikke kan gjøre noe med.


Først da kan du bli sjef i eget. Storstoga Valle med temaet Herre i eget liv arrangert av. Stavanger Forum, Gunnar Warebergs gate 1 Stavanger, Norway. Jeg har lest samtlige, og alle er gode.


Hemis inviterer til inspirasjons- og refleksjonsdag. STAD: Kulturkyrkja på Onarheim PRIS: Kr 30-. Bruk kreftene på å leve et godt liv. Radisson Blu Royal Hotel Bergen.


Beregningene kan avvike fra finansinstitusjoners og offentlige etaters egne beregninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg