mandag 28. juli 2014

Jotun retroblå

LADY Supreme Finish Tre og Panel. I tillegg kommer hun med forslag til farger du kan kombinere med. Jotun garanterer kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Les mer om Jotun Fargetrygghet her. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor.


Legg med bilder og du får raskere og bedre svar.

Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Hei igjen :) Har malt tak, dører og vinduer i Klassisk hvit, fondvegg i Retroblå og de tre resterende vegger i Silke. Veldig fornøyd med alt, men synes.


Denne Pinnen ble oppdaget av Cathrine Hughes. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Vi har malt et rom i fargen retroblå. Her ser du farge på Jotuns sider:.


Andre steder i leiligheten har de valgt blått nederst og rosa øverst.

Jotun mye om, derfor er vår viktigste oppgave å finne tidsaktuelle farger som er. Himling og nye gipsplater sparklet med Jotun Gipsplatesparkel Fin og papirremser. Deretter flere omganger med Jotun Sparkel Vegg og Tak Medium, og Jotun.


Jotun tilbyr nemlig ikke bare veldig fine farger i seg selv, men de er også flinke til å tipse om hvilke farger som passer sammen, sånn som her. Bestilling av fargechips, Afargeprøver og treprøver til Jotun Fargesenter Inne Dato: …………………………………………………………. Find this Pin and more on Nytt fargekart fra LADY!


Her har Jotun lagt samme farge på hele veggen, men med ett tydelig hvitt felt som bryter med resten. Moderne, tidløs, trendy, klassisk og ikke minst lett å like. Her er våre blå favoritter! Fargepaletten passer dessuten perfekt på en fjellhytte.


Fantastiske farga du har brukt i leiligheta di altså Linn! Nettopp kommet tilbake, mett og god og full av fine inntrykk, fra høstens store lansering fra Jotun. Et knippe interesserte interiørjournalister var invitert til. Du må logge inn for å kommentere. Silke og Retroblå på et barnerom samt aprilgrønn på en kontrastvegg og så tenker jeg Bomull i resten av.


Lady_purecolor_Gullkobber. Jotun har flere lekre grønne paletter for utendørsmaling. HC Farver: Jotun Demidekk Classic kan tones i næsten alle farver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg