onsdag 30. juli 2014

Swix smørejern

Stort utvalg av trening- og friluftsklær. Fri retur og gratis frakt over 4kr. Selger alt innenfor ski og skiutstyr på nett. Swix digitalt smørejern med tykk såle.


En forbedret utgave av den forrige varianten.

Nøyaktig temperatur blir vist i et display i fronten. Se hele sesongens kolleksjon fra Swix her. Søk etter swix smørejern på Kelkoo.


TPerformance Waxing Iron fra Swix er etgodt smørejern med 8mm tykk plate. Lett å stille inn ønsket temperatur og skalaen går fra 100ºC til 165ºC. Vi er en spesialforretning for ski, kajakk, sykkel og løp.


Vi har et stort utvalg av SWIX T72. Hos XXL har vi et stort utvalg av smørebor smørejern , skiskraper, m.

Enkelt og prisgunstig smørejern Fint til bruk for både glid sonene og innvarming av grunnvoks. Jeg har et Swix smørejern som ikke har temperaturmåler. Såvidt jeg husker kan temperaturen stilles i intervallene til å smørejernet.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Thar manuelt valg av temperatur med visning av grader, som foretas enkelt med et justeringsh. Skal varmes opp med en smørebrenner.


Brukes til utjevning av klister og festevoks når man arbeider utendørs, uten strømkilde. Kjøp Vintersport smørejern på Kelkoo. Swix Flow og Swix RaceX er superundertøy som egner seg til trening med både høy og lav intensitet. G-Sport og G-MAX har stort utvalg Swix -undertøy!


Smørejern med mm tykk plate som gir stabil temperatur. TWaxing Iron Economy er et supert smørejern som gir mye smøreglede til en. Kontrollys for temperaturinnstilling. Godt smørejern for mosjonisten. Manuelt valg av temperatur med visning av grader på justeringshjul.


Rimelig og godt smørejern. Har dere noen gode tilbud på smørejern til klister og voks og et godt tilbud på en bærbar smørekoffert?

Et meget bra smørejern fra Swix. Digitalt med mm tykk plate. Enkelt å jobbe med både ved pålegging av harde vokser og pulver. Supert smørejern for den ivrige.


Swix sitt gode gamle røde rilleverktøy holder i mas sevis for de fleste av oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg