torsdag 24. juli 2014

Jotun båtlakk

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn båtmaling glassfiber. Jotun tilbyr både en-og to-komponentløsninger til toppstrøk, beregnet for forskjellige typer behov og underlag.


Les nye Jotun Båtmagasin her! Båtlakk Polyurethanlakk fra Yunik, er en robust oljebasert polyurethanlakk, som gjør treverket motstandsdyktig mot vær og saltvann. K båtlakk fra biltema, anbefalles?

Båt og maritimt: Hei Starter med båtprosjekt Skibsplast VS, lakken er slitt på båten, har sett på Biltema. En-komponent lakk med UV-filter, høy glansgrad og unik hardhet. Gir gylden varm tone til treverket.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Brukes på områder meg høy slitasje.


Ravilakk er en blank båtlakk fremstilt av kinesisk treolje. Men greie ikkje finne noko om biltema sin 2k lakk vs jotun topgloss.

Båten skal sprøyt lakkerast. Link to post Share on other sites. Båtlakk - Flügger Båtlakk er en oljebasert uretanalkydlakk som er formulert til behandling på naturtre. Lys, luktsvak og hurtigtørkende.


TreStjerner Gulvlakk Vannbasert anvendes på tre-, parkettgulv og kork. Kan brukes utvendig så vel som innvendig. Kjenner ikke til Jotun sin hadtop,. Den er slitesterk, tørker.


Jeg har erfaring med epoxylakk komp billakk og komp båtlakk (polyuretan)! Lakkering under grader er ikke brukbart! Jotun Yachting har mer enn års fartstid innen vedlikehold av. International Perfection Royal Blue 75l.


Jotun Paints har meget god erfaring med denne type primer, har gode. Bestilt til lager, Ubekreftet leveringsdato. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt. Clipper II inneholder UV-Filter.


Her er det trolig brukt båtlakk og den er.

En 2-komponent polyuretanlakk med høyeste glans og værbestandighet. Gir en hard slitesterk overflate på tre som ikke er i bevegelse og egner seg derfor spesielt. Mal fribordet med kvalitetsmaling fra Jotun.


Findes i 1- og 2-komponents bådmaling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg