onsdag 30. juli 2014

Løftekjetting

Løftekjetting Transportutstyr fører ulike typer løftekjetting. G1har tatt over for G8 og vi har introdusert G120. Rustfri løftekjetting med koblingsledd og.


Grade 1- klasse Større kapasitet og dermed muligheter for lavere egenvekt gjør dette nye kjettingsortimentet til et uslagbart konsept. Todelt kjetting for de fleste løfteoppgaver.

Produsert i henhold til EN 81 klasse 8. Leveres i eske med brukerveiledning og EU-godkjenning. MERK: Vi har lagt om vår produksjon for overflatebehandlingen av aseke EN 818-kjetting fra ‘’sort lakkert, oljet’’ og ‘’sort,. Lengde m, med krok for innkorting av lengden. Våre forhandlere Finn din nærmeste forhandler av arbeidsplassutstyr for lager, industri og verksted – velg ditt område i nedtrekksfeltet under.


Kjetting, og tilhørende komponenter i Grade 80. Komponenter: Løkke: Type B, OF. Krok: Type YC, Y YE, SK.

Sikkerhetsfaktor: 4:Lakkerte. Nye Night Breaker Laser fra Osram. Vi er sterkere enn det svakeste ledd! Harstad Trading - Vår fagkunnskap - din trygghet. Alle rettigheter reservert.


Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Søkeresultat Kortlenket kjetting til av totalt produkter Artikkelnavn. Last ned bruksanvisning for løftekjetting her.


Den lange erfaringen innen. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven. Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) samt andre fremgangsmåter for systematisk eller. Denne kjetting brukes når det lages sammensatte redskaper.


Tilbehørende koplinger, ringer, kroker og beslag i alle varianter. Langlenket GR-fiskeri- og surrekjetting. Både store og små bedrifter er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg