tirsdag 2. juni 2015

Bensindrevet høytrykksvasker

Sjekk ut bensindrevet høytrykksvasker. Maskinen er også selvsugende, slik at man er uavhengig av strøm og springvann. HK motor med antivibrasjon.


Høytrykksvasker fra Power Mate USA med bensindrevet 6. Leveres med easystart og ellers alt utstyr someter høytrykksslange,pistol.

Amerikansk kvalitetsmerke for profesjonelt bruk. Gule Sider er den lokale søkemotoren. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er eller dit du skal.


Se beste pris på Kärcher G4. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Bensindrevet høytrykksvasker - perfekt løsning der strømforsyning saknes.


Passer utmerket på hytta, ved båten etc. Kraftig bensindrevet vannpumpe fra anerkjente Gebe.

En riktig kraftig høytrykks-steamer drevet på en bensinmotor. Egner seg meget godt der hvor man ikke har tilgang på strøm. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Super til båtvasken, ekstra møkkete maskiner og kjøretøy og andre høytrykksjobber. Finn de beste prisene på nettet.


Med denne klarer du deg uten strøm og. Denne er til god hjelp ved lekkasjer, i bassenger, dammer etc. Svært kaftig bensindrevet høytrykksvasker med EL-start som gir maks trykk på hele 3BAR! Nominell effekt er hele 2BAR!


I tillegg har den vannmengde på 15. Rengjøringen blir enklere med en høytrykksspyler, men hvilken type passer til ditt bruk? Felleskjøpet gir deg tipsene du trenger for å velge riktig, og har et.


H X-TRA er en kraftfull og effektiv høytrykksvasker som i tillegg er brukervennlig, stabil og solid. Den utfører alle oppgaver med glans. Arbeidstrykk på 1bar, vannmengde på l.

Asfaltkutter med Honda hester bensinmotor, starter lett. Er du ute etter en gressklipper elle høytrykksvasker ? Vi har et stort utvalg av de vanligste hagemaskinene du trenger for å stelle og vedlikeholde hagen, for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg