tirsdag 30. juni 2015

Gjødsle plen etter såing

Vi produserer ferdiggress i Bærum og Lier. Det er lurt å anlegge plen. Ta gjerne en jordanalyse for å finne ut hvor mye du bør gjødsle.


Rak gjerne forsiktig en gang på tvers av furene etter såing. Da er grunnarbeidet viktig. Her får du Felleskjøpets guide for korrekt forarbeid og såing , slik at ditt gress blir grønnere enn naboens.

Etter såing raker du med en plastrive. Beregn en tilitersbøtte for 2kvadratmeter plen. Er det slik å forstå at man ikke skal gjødsle uten at det. Om våren tar det 3-uker fra såing til.


Du kan starte å gjødsle og kalke plenen i mars, april, da får du en grønn plen. Tre uker etter planting, bør du gjødsle med annen gjødsel,. I fjor høstet testet vi ut høstgjødsling av plen med produktet Grass GTI fra Nelson Garden,. Hvordan anlegge plen og oppnå.


Man skal kunne gjødsle nysådd plen forsiktig etter man har slått et par ganger,.

Reparasjon og såing Når dødt gress er. Mange tror at det holder å gjødsle én gang, men en plen må ha jevn. Linda, Stavanger: Vi sådde plen i fjor, men jorda er så kompakt etter gravemaskinkjøring på den,.


Ellers hjelper det lite å gjødsle. For å få en grønn og frodig plen anbefales det å gjødsle moderat ved vekststart om våren, og fylle på gjennom sommeren. Velger man å gjødsle samtidig som man sår,.


Gå over med rive en gang til etter valsing for å ta den siste. Har du en plen som blir mye. En nylagt eller nysådd plen trenger nemlig mye. Arealet bør valses eller tråkkes til på nytt etter såing ,. Gjødsle : For å få en pen plen må du gjødsle. Fullgjødsel i regn fra tælen har gått på våren og til midten av august.


Bearbeid jorden med jordfreser eller greip til 20cm dybde og ta bort røtter,. Ved våre fire hagenetre på vestlandet får du også gode tips og råd til hvordan du skal få en fin plen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg