torsdag 4. juni 2015

Momentnøkkel bilxtra

Enkel bestilling og rask leveranse! Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og. Kjøpte den hos Bilspectra i Molde og kostet kun 2kr. Momentnøkkel - Anbefalinger? Så tar jeg en tur innom Jula og Bilxtra og ser hva de har. Dekkskift: muttertrekker og moment.


Vist æ ikke har momentnøkkel tilgjengelig,. Trur æ kjøpte den på en CD Cardic eller Bilxtra butikk, en del år siden så husker ikke hva den kosta. Sjøl ville jeg nok lagt noen mer kroner i det og fått meg en momentnøkkel hvor du kan stille momentet på forhån en sk. Justerbar momentnøkkel med presisjonsinnstilling. Elektronisk momentnøkkel for enkel bruk.


Med separate momentverdiinnstillinger med individuelle toleranser ( ), moment og. IDG Tools er din profesjonelle partner på industriverktøy. Vi besøker dere med en verktøybutikk på hjul, så slipper dere reisene og ulike leverandører. Clas Ohlson har en billig momentnøkkel som jeg vurderer å kjøpe til sykkelen.


Er det noen som har erfaring med denne? Eller bør man generelt sett styre unna. Slo meg under årets hjulskift at en slik ein momentnøkkel kunne sikkert vært kjekt å ha.


Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Opprett en bedriftskonto nå! Digital momentnøkkelDigital momentnøkkel med reversibel skralle med tenner. LED-display med skala som viser instilt moment og måling av kraft.


Jeg ser mange andre har dratt av bolter med momentnøkkel og jeg er intet untak. Trinnløs, enkel justering av moment. Tydelig, lettavleselig momentskala.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg