mandag 29. juni 2015

Gresstrimmer test 2015

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker.


Høy kvalitet og enkel å bruke, vi tilbyr rask levering og fri frakt!

Trimhode kan vris 90° for effektiv klipping av kanter. Batteridrevet gresstrimmer er ikke for alle. Tre av modellene i vår test bruker nylontråd på spole som. Vi mener imidlertid at en gresstrimmer bør tåle at du kommer borti litt. Den tiden du måtte ligge på alle fire for å klippe gresskanter er for lengst forbi.


Nå kan du skaffe deg en gresstrimmer for noen hundrelapper. Husqvarna 115iL blir best i test fordi det er en sterk gresstrimmer som klarer nesten alt vi stiller den overfor. Den trimmer tykke, tette gresstuster uten problemer.

Du kan kjøpe en gresstrimmer for noen hundrelapper. De går enten på strøm eller bensin. Vi har testet gresstrimmere. Fire på strøm og fire på bensin.


GRESSTRIMMER : Rundt trær, langs fortauskanten eller langs husveggen – gresstrimmeren, eller kantklipperen som den også kalles, kommer til der den vanlige. Silver 5SP-A Premium fra tyske AL-KO kåres til best i test , takket være sin kombinasjon av ytelse, komfort og funksjonalitet til en overkommelig. I denne samletesten får du se hvilke som er best i test , og noen tips til hva du skal tenkte på for å velge riktig gressklipper.


Fremragende kutteytelse, komfortabel håndtering. Har du hage med plen, har du også bruk for en god kantklipper, eller gresstrimmer som de også kalles. For plenklipperen kommer ikke til overalt, og da er. Test av elektriske gresstrimmere. Stor elektrisk gresstrimmer fra Stihl.


Kraftig, men likevel lett i vekt. Vi oppsummerer alle tester innen et tema og regner ut en samlescore mellom og 1for hvert produkt. Lenke til innlegg Del på andre sider. Forbrukerrådet har som målsetting å oppdatere guiden med nye modeller med jevne mellomrom.


Sjekk stor test av de nye.

Hekksaks Forlengbar hekksaks Busk- og gresstrimmer. Busk og gresstrimmere Buskrydder Gresstrimmer Gresstrimmer Buskrydder. Motorsager og vedkløyvere Grensag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg