torsdag 4. juni 2015

Slissemaskin utleie

Utleie av unike boliger på Airbnb. Bestill overnatting online i dag! Hos oss kan du leie et bredt spekter av fresemaskiner. Noen er velegnet til hjemmebruk slik som gulvstrippere og elektriske høvler.


Våre fresemaskine er godt egnet.

Et raskt og bekvemt verktøy for profesjonell slissing. Denne maskinen slisser spor i betong, leca og murstein. Benyttes hvor man skal legge inn. For installering av både el.


Kontakt oss i dag ved behov for leie! Slissemaskin - slissesager for utleie. En elektrisk slissemaskin for slissing i betong, Leca og murstein. Tilkobling for ekstern støvsuger.

Vi har mer enn års erfaring med utleie til bygg- og anleggsbransjen. UCO leier ut maskiner, utstyr og moduler til bygg- og anleggsbransjen og andre profesjonelle aktører. Se vårt utvalg i venstremenyen.


MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere. Det vi ikke har - det skaffer vi!


Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Pussehelikopter Boltepistol. Jernbindemaskin Handholdt betongsliper. BETONGUTSTYR Stavvibrator dekke.


I dag har vi over 4maskiner og. Nedermans mobile vifte er en enkel og kraftig avsugsvifte for service- og reparasjonsarbeid og annet arbeid. Ideell til avsug av sveiserøyk, damp og støv. Største kuttedybde: mm Største kuttebredde: mm.


Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse.

Gulvslipemaskin for tregulv. Svært anvendelig til utleie ,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg