torsdag 4. juni 2015

Stihl ryddesag tilbehør

Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Riktig verktøy for oppgaven kan utgjøre hele forskjellen. STIHL har det du trenger med et bredt spekter av trimmertråder, metallverktøy, fileutstyr og seler som.


STIHL har en rekke tilbehør som letter arbeidet og gjør det mer komfortabelt. Bæreselene fordeler vekten fra trimmere og ryddesager, og gjør at du kan jobbe i.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. STIHL legger stor vekt på våre brukeres komfort og våre profesjonelle ryddesager har. Med den robuste og praktiske sagkrakken i tre fra STIHL er det både enkelt og praktisk å sage ved.


Vår laser er det perfekte tilbehøret dersom du ønsker å kutte. Profesjonelle ryddesager klarer de tøffeste oppgavene innen landskaps- og skogpleie. Med deler og tilbehør fra Husqvarna er det enkelt å tilpasset ryddesaen eller trimmeren til alle slags jobber.


Bare sett på tilbehør for kantklipping, kultivering. Tilbehør til Ryddesager og Trimmere. Sterk, lettstartet ryddesag for proffer som stiller høye krav til presisjon og driftssikkerhet.

Stihl knivsett for PolyCut. Med M-Tronic som standard får du maksimal effekt. En høytrykksvasker kombinert med originalt tilbehør fra STIHL er utstyrt for alle tenkelige rengjøringsoppgaver. Sterk, profesjonell ryddesag med M-Tronic (M) og Easy2Start.


Robust, komfortabel og svært sterk ryddesag med lang levetid. Pris forstås eksklusiv tilbehør og forbruk. STIHL tilbyr et omfattende konsept av kompromissløse kvalitetsprodukter. Butikken med fagfolk som hjelper med det meste.


Bensin og smøremiddel med tilbehør. Med over års erfaring har vi opparbeidet oss stor fagkunnskap og bredde innen verktøy, hagemaskiner og tilbehør. Markeringsspray, markeringsbån merkekritt og ulike holdere. I STIHLs vareutvalg finner du det du trenger.


STIHLs profesjonelle ryddesager klarer de tøffeste oppgavene innen landskaps- og skogpleie enten det er klipping av seigt gress, rydding av tett. Er det på tide å forbedre dine utendørsprodukter og tilbehør ? Dette er riktig tidspunkt for å utforske våre aktuelle tilbud og pakker som passer dine behov. Kampanjekatalog for motorsager, hekksakser, kantklippere, ryddesager med mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg