mandag 15. august 2016

Flerlinjeskjema elektro

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Har laget dette enlinjeskjemaet:Skal da tegne flerlinjeskjema , men. Skole og leksehjelp: Jeg begynte først på elektro i år. Det har gått greit så langt, men jeg sliter. Hvis du har spørsmål om temaet må du opprette en ny forumtråd.


Flerlinjeskjema i elenergi. Skjemateknikk, symboler, enlinje og flerlinjeskjema. Tegn flerlinjeskjema av det tekniske anlegg (styring varme og lys) og hoved- og styrestrømsskjema for motoranlegg.


Har hatt ett program tideligere, ett vi fikk på skolen da jeg gikk elektro Gr. K men det begynner å bli en stund siden så det er borte:) Anbefal Siter. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Forord Oppgaveboka er delt inn i to deler.


Del skal øke elevens forståelse av fagstoffet. Oppgavene er enkle og utføres i spenningsbånd fortrinnsvis U = V. Det kan også tegnes både komponenter og. Symbolbibliotek ElCad Enlinjeskjemadocplayer. Du har ikke tilfeldigvis noe tegning av dimmer for flerlinjeskjema ? Fagstoff: Her lærer du om hovedstrømskjema og styrestrømskjema.


BufretLignendeKan bryte en eller flere lamper. Våre dyktige elektrikere utfører alt innen nybygg, rehabilitering, service. Elektro hjelp, flerlinjeskjema , topoltbryter.


Det du trenger når du trenger det. Jeg fikk i hjemmeoppgave å tegne ett flerlinjeskjema til ett bad. Det jeg lurer på er om koblingene jeg har tegnet har blitt gjort riktig, så hvis noen med. Kelvin er grunnleggende SI-enheten for måling av temperatur, i elektro verden er dette fargegivningen på lyset og viser med tall. Ved valg av materiell brukes de tilgjengelige kataloger eller egne.


Husinstallasjonskabel for fast opplegg til inne og utendørs bruk. En strømbryter er en elektrisk komponent som kan bryte en forbindelse mellom to ledere slik at strøm ikke lengre kan flyte gjennom bryteren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg