torsdag 4. august 2016

Jula sykkelstativ

Se våre praktiske sykkelstativ i ulike størrelser, til bedrift og borettslag! Kjøp stativ til din sykkel her. Knallbra sykkelstativ til sykler. Alle syklene har eget feste. Solid sykkelstativ med plass til fire sykler.


Enkeltstativ til parkering av sykler.

Smart løsning gjør det mulig å koble flere stativer sammen og lage plass til flere sykler. Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter.


Sykkelholder med plass til hele fire sykler, monteres direkte på tilhengerfestet og kan låses fast ved hjelp av hengelås (selges separat). Sykkelstativ i aluminium til montering på biltak. Hurtigspenner rundt hvert dekk og klemmefeste på rammen holder sykkelen på plass. Passer til firkantede stålrør.


Ser at Jula har en ganske billig sykkelholder for tilhengerfeste.

Derimot har jeg sykkelstativ til tak fra både Thule og Biltema. Har du flere enn tre sykler har XXL også et utmerket sykkelstativ med plass til hele fem sykler ved siden av hverandre. På utkikk etter et sykkelstativ til bil? Thule er verdensledende på sikre sykkelstativer for tak, hengerfeste eller bakluke.


Et allsidig sykkelstativ for alle typer sykler – fra e-sykler og sykler med ekstra kraftige hjul til barnesykler. Nokon som har erfaringer med Biltema eller Jula sitt sykkelstativ ? Av typen plattform med plass ril 3-sykla, lysplate osv. Er Thule sine så mykje betre at verdt. Skal du ha campingmøblene stående ute kan det være en fordel å ha en markise for å gi skygge, ly, tak over hodet og en lun atmosfære. Jeg skal kjøpe sykkelstativ til å klipse på hengerfestet,.


Jula har kommet med et nytt med plass til sykler, kan også vippes. Understell av firkantprofil og sykkelstativ av rundjern. Kan skrus fast, også på vegg (skruer og plugger medfølger). Enhver sykkeltur starter og ender med en parkert sykkel, la derfor våre godt utformede sykkelstativer ta hånd om syklene så de står sikkert og. Fot til sykkelstativ vegg plasser eller gr.


Antall Par 3kr Sammenlign Sammenlign Sammenlign Legg til flere for sammenligning Lagt til. Tilhengerfestemonterte sykkelstativ er kanskje den mest bekvemme og sikre måten å transportere sykler på. Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg