tirsdag 23. august 2016

Gransfors økser norge

Gränsfors Bruk har laget og utviklet økser i over 1år. Hver øks er spesielt utviklet for å passe til en bestemt funksjon, og høy kvalitet og bruksområde har. Det finnes økser til forskjellig bruk.


Hvis du skal klyve trenger du en spesiell type øks , skal du felle et tre er det en annen modell som fungerer bedre, og skal. Butikk,grossist og detaljhandel.

Vi har over års erfaring med skinn og lær. Norges eldste spesialforretning for knivmakerutstyr. Samt egne øksebryner og øksefiler. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Gransfors Bruks Stor Skogsyxa. Den bruktes også som våpen i krig og i kamper. Jeger øks - Perfekt til jakt og friluftsliv - En bestselger!


Den lave vekta gjør at øksa er perfekt på turer der hver kilo teller.

Wetterlings økser og sager. Vi på Revir er økse-entusiaster og har hatt et anstendig utvalg økser på lager siden vi startet. Del lave vekten gjør at den passer perfekt på lange turer, når.


Den er optimal til å felle større trær og kviste. Værfast ønsker kvalitet i alle ledd. Det var derfor ikke noe spørsmål om hva slags økser vi skulle ha i butikken. Innlegg om Økser -axes skrevet av vonborgestad.


I hickory med en lengde på 6cm. I Norge eksisterer det en stor variasjon i økseform rundt om i landet. Nydelig øks for de som ønsker kvalitet og håndsverksfølelsen med utstyret.


Variant Minimum bestillingsantall. KS SNEKKER GRANSFORS KG. Lett kasteøks fra Tyskland. Bakgrunnen for dobbelteggede økser er at man har to egger i samme øks.


Steinøks Historiske kniver og Sverd. Eggene er identiske, og øksens tyngdepunkt og skaft er. Hver eneste øks håndlages og alle.

Speider-sport AS er eid av Norges speiderforbund og alt overskudd fra nettbutikken går til mer speiding i Norge. Svenske økser har ofte påsveiset nakke. Alltid høy kvalitet, rask levering og rett pris. Bole gjør ditt gårdsliv enklere.


KS TUR XLiten og lett øks du kan ha i beltet eller i sekken. Husqvarna er enkle, men uslåelige hjelpemidler når de trengs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg