mandag 22. august 2016

Abs luker

Stort utvalg i luker til båt. Bestilt til lager, Ubekreftet leveringsdato. Luker og oppbevaring kan du få på bestmarin. Innerring til dekksluke i ABS -plast.


Portlight i syrefast stål, 1x 4mm lys.

Ekstra kraftig luke som tåler å monteres i dørk, egner seg til dreggluker. Vanntette luker i støpt aluminium. NOK Kjøp › Les mer Forlenger.


Hei du, ABS plast kan være vanskelig å reparere hvis den sprekker. Dette kan en se på gamle Theri joller. Der er det ofte sprukket i plasten.


Alle lukene kan leveres med ABS plast innerramme som gir en pen avslutning på interiøret. ASA-luke i meget solid utførelse.

Egner seg ypperlig som dreggluke og luke til forskjellige oppbevaringsrom. Luken har tetningslist av gummi og hengslepi. Jeg har noen ABS-luker på stuerom som lekker når det regner, disse vil jeg bytte ut med noe i høyere kvalitet. Jeg er på jakt etter luker i syrefast, aluminium.


Luke rektangulær ABS plast ( 2X 3) NOK 4000. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke BestMarin. Lukene leveres både med og uten lås.


ABS luke Meget solid utførelse. Holder for kg brannslukker Boks for kg brannslukker. ABS-luker Lim Motorromsisolasjon vinduslister Inspeksjonsluker Badeplattformer, Baugspy Rekker Badeplattformer Baugspyd Beslag kalesjetilbehør.


FLAK AS er Norges ledende grossist innen seil- og båtutstyr. Vi hører til i Sørlandsparken ved Kristiansand. Vi selger til båtutstyrsbutikker og båtbyggere.


Ventilasjon , luker ,vinduer, Plast deler Ventilasjon , luker ,vinduer, Plast deler. Hydraulisk kompaktgraver med Tilt-Up hytte for enkel adkomst og store luker for enklere service og vedlikehold.

Passer for disse modeller: 16-Kjøp. Produsert i eloksert aluminium med sotfarget akryl glass i lukedekselet. Bygger kun mm over dekk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg