tirsdag 30. august 2016

Jotun antipest

Utviklet for å forhindre vanninntrengning og derav plastpest i. Den er utviklet for å forebygge plastpest på glassfiber. En to-komponent epoksygrunning, velegnet for epoksy- og polyuretansystemer. Det er en standard epoxigrunning med ca tørrstoffinnhold. På skip er det vanlig å bruke som nevnt.


Til bruk over og under vannlinjen på båter laget av glassfiber.

To-komponent epoxsy primer for grunning under epoxy og poliuretan-systemer. Til alle typer underlag som stål, glassfiber, aluminium og tre. PRODUKTER ANTIPEST For en vanntett og robust barriere. Finnes i to farger for enklere påføring.


For å hindre vanninntrengning og plastpest i glassfiberskrog. I dag er de aller fleste båtene laget med gelcoat. Selv om ikke alle båteiere er klare over det, er ikke gelcoaten tett. Spesielt utviklet for å hindre vanninntrenging.


Kun Nonstop kan legges rett på antipest , ellers må.

Jeg er klar for å ta det fjerde og siste strøk med antipest i dag, og skal deretter legge på lag med Nonstop. Spørsmålet er om jeg bør legge på det første. Può essere usato come primer per ogni tipo di supporto.


Den är utvecklad för att förebygga pla. Sjekk priser på jotun antipest. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp jotun antipest billig i nettbutikkene.


Udviklet til at forhindre indtrængning af vand og deraf følgende plastpest i. Kan anvendes som grunder på alle slags underlag og som mellemstrøg for at give ekstra vedhæftning til polyurethan. A range of easy to use, economical and effective Jotun primers for use in a corrosive environment. I laboratoriet til Jotun forskes det på hvordan både båten din og verdens største skip skal gli. It is the ideal primer on gelcoat before applying antifouling. Vi leverer gratis og tilbyder også prisgaranti samt 1dages returret.


AntiPest kan användas som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg