fredag 4. april 2014

Kraftig borrelås tape

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Sjekk ut kraftig borrelås tape. Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk.


Stort utvalg og rask levering!

Leveringstid til virkedager Produktinfo. Meget kraftig borrelås tape fra 3M. Denne borrelåsen fester seg i seg selv – ikke noen hann og hunndel. Kan åpnes og lukkes etter behov.


God og praktisk borrelås med tape. Kommer med kraftig selvklebende tape på baksiden for enkel festing og bruk! Sterk borrelås der begge sider er selvklebende.

En ekstra sterk, transparent og dobbeltheftende teip som i mange tilfeller kan erstatte limte, skrudde eller spikrede forbindelser i de fleste materialer som metall. BORRELÅS MED DOBBELTSIDIG TAPE. Legg i ønskeliste Legg til sammenligning. Ms limprodukter gir løsninger på vanlige monteringsutfordringer.


Sammenføy de fleste substrater uten mekanisk feste ved hjelp av 3M tape og limprodukter. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! M Dual Lock Kraftig borrelås som fester mot seg selv. Finn kraftig borrelås tape.


Klar, selvklebende borrelås med akryllim. Praktisk når du skal feste fleksible materialer. Borrelås Selvheftende, for et raskt og sikkert feste. Hindrer at ryggstøtter, puter mm.


Det den ikke funker på, ville jeg nok ikke brukt borrelås til uansett. Funker ikke den, så må du spikre eller skru. M lim og tape er enkle å bruke og effektive.


Lim og teip med original kvalitet.

Opp til rabatt på reservedeler og tilbehør til bilen på Skruvat. Ideel i hjemmet og på kontoret. Er i dag festet med dobbeltsidig teip, men. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


M Scotchmate festesystem borrelås med små,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg