fredag 4. april 2014

Olje til snøfreser

Vi har et stort utvalg snøfresere både på nettlager og i butikk! Kjøpte ny snøfreser i dag, den ble levert uten olje , som dermed må fylles på før bruk. Jeg har lest både den norske og den engelske manualen fra perm til perm.


Har en Honda Snøfreser (NY) og må kjøpe olje til den. Var på Biltema og der har deMotor oil, fully synthetic, longlife 5W-30.

Velg Legg i handlekurv og handle mer og gå deretter til kassen når du har funnet det du trenger. Se vår guide til de ulike. Helsyntetisk SAE 5W-olje som brukes til snøfreser. Den bidrar til lavere utslip og en renere filter.


Oljeskift på din Honda-drevet høytrykksvasker er enkel og lett, og en viktig forutsetning vedlikehold. Disse høytrykksvaskere bruker to typer av olje , en til. Kjøp av snøfreser må anses som.


Wolje til vinterbruk blir den bare bedre enn å velge en.

En snøfreser feks vil slå istykker veiva hvis olja er for tjukk. ARIENS - VERDENS MEST KJENTE SNØFRESER VAREMERKE. Våre kraftfulle to- trinns snøfresere har en overlegen ytelse og holdbarhet! Hvis du har bestemt deg for å gå til innkjøp av snøfreser ,. Nye snøfresermotorer skal kjøres i 5-timer, og så må du bytte olje.


Velg byggevarehus for å se riktig lagerstatus og pris. Beholdning og pris kan variere mellom byggevarehusene. Alltid gode priser på Snøfreser bensin fra. Snøfresere som bruker bensin har vanligvis litt kraftigere motorer i forhold til de.


Vær oppmerksom på at produktet leveres uten olje , og at du må fylle på olje før du bruker det. Hvis det ikke fylles på olje før bruk, kommer produktet til å. Har selv en snøfreser med plasthjul som er år gammel. Starter på første drag den dag i dag! Men jeg vet det er flere som bruker vanlig olje til bil,.


Hvordan Skift olje i en Honda HS6snøfreser en. Ha olje i en lukket beholder , og ta den med til nærmeste gjenvinningsstasjon eller bensinstasjon. Motoroljen blir forurenset, og motoren får hjelp av oljefilteret til å holde oljen så ren som mulig.

De minste partiklene klarer ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg