torsdag 24. april 2014

Spikerplugg

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Senkhodespiker har krysspor spikerhode for enkelt å kunne demontere. Polyamid er bestandig mot råte. Ekspansjonsplugg og spiker til feste i betong og murverk. Velg det byggevarehuset der du ønsker å hente varene dine. Merk at lagerbeholdning og priser kan variere mellom byggevarehusene.


For hurtigmontering av bl. Når spikeret slåes inn, ekspanderer pluggen og presser seg mot borhullets vegger. Versjon i rustfritt stål Afor anvendelse i fuktige rom - og.

VIDEO: Skal du montere noe på murverk eller i betong, f. Egnet til massive byggematerialer som betong og naturstein. Metall spikerplugg med stor krage. Bruksområder: Trelekter, rammer, tak- vegg- eller pussprofiler. Anker med innvendige gjenger.


Nedenfor ser du sist registrerte beholdning ved våre butikker. Vi anbefaler alltid at du ringer inn til din nærmeste butikk. Elby har spikerplugg på lager. Både form og material har innvirkning på pluggens. En av fordelene med å bo i trehus, eller i hus med panel på vegger og i tak, er at det er enkelt å feste både lamper, hyller og bilder med enkle midler.


Spikerplugg til treverk mot betong og murstein (må ikke brukes i porebetong og Leca). Komplett spikerplugg for montering mot harde materialer som betong, tegl og naturstein. ESSVE Spikerplugg er beregnet for lettere montering av trelekter, sokler, kledning, innredningsdetaljer, skap mm. Basert på målsetningen om å kombinere høy kvalitet på varer og tjenester med en effektiv organisasjon, vil vi kunne betjene markedet til en konkurranse-dyktig.


Spikerplugg for innboring i mur og betong er en kombisak: Bor hull, bank inn pluggen, og den sitter klar til å ta imot spikerskruen som både kan bankes og skrus inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg