torsdag 17. april 2014

Mosedreper plen

Vi produserer ferdiggress i Bærum og Lier. Handle smart - Spar penger. Bli kvitt mose i plenen Mosefri plen - garantert! Mose er mykt, men de færreste vil ha den i plenen. Du ønsker deg kanskje en grønn og frodig plen uten mose?


Følg våre tips for fjerning av mose og få en frodig plen med sterkt gress. Ved våre fire hagenetre på vestlandet får du også gode tips og råd til hvordan du skal få en fin plen. Bruk mosedreper som samtidig tilfører plenen.


Bekjemper mose og gjødsler samtidig. Hurtigvirkende nitrogen gir rask grønnere og kraftige plen. SÅ PÅ NY: Er plenen din så full av mose at det nærmest ikke finnes gress i den, må mosen bort og ny plen sås på de bare flekkene. Finnes og Mosedreper og Plenkrutt samt en del andre muligheter, følg bruksanvisningene nøye.


Mosen kommer fordi graset sliter. Hos MAXBO finner du mosefjerner og plenlufter som fjerner mosen og gjør plenen yngre. Kjøp på nett eller i butikk.


Tradisjonell såing er en tidkrevende og arbeidskrevende jobb. En plen kan bruke opptil år før den er ferdig etablert. Andre liker ikke mose, spesielt ikke i egen plen ,. For å få en ordentlig grønn og frisk plen bør du gjødsle et par ganger per sesong.


Vi har forskjellige gjødslingsprodukter for fjerning av mose og ugress, eller. Hvis du har en plen som har vært etablert i en lang ti er det viktig å vanne såpass mye at vannet når sitt rotsystem. Vi viser deg hvordan du blir. SBM Life Science Alle rettigheter forbeholdt. Dette nettstedet bruker cookies for en optimal opplevelse av nettstedet.


Her i nord er sjelden vatning av plen nødvendig. Prioriter vatning til sommerblomster, busker og lignende som dør om de ikke får vann nok. Da har Erik Evenrud som driver.


Ser at noen roter seg bort i fjerning av mose i plen , men det dreier seg altså her om betong og asfalt. Det beste rådet her er svært så billig og effektivt:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg