onsdag 23. april 2014

Bukse motorsag

Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Alt til trening - Fri frakt, fri retur - Sportamore - dagers åpent kjøp. Vi anbefaler at du vasker buksen regelmessing for å beholden optimal beskyttelsesfunksjon. Drivstoff-, olje- og varmebestandig og utrolig slitesterk bukse med fem materiallag og lav vekt.


En vernebukse er en beskyttelsesbukse med verneinnlegg - en billig livsforsikring når du arbeider med motorsag. Et motorsagkjede er skarpt og roterer med en utrolig. Har ikke prøvd Stihl sine bukser , men tror nok dette er noe av det bedre. Pålitelig, rimelig og passer spesielt godt for de som ikke bruker motorsag så ofte. God beskyttelse gir brukeren trygghet under arbeidet.


Hei Jeg har stihl comfort motorsag vernebukser. Når jeg jobber og sola skinner så koker det i buksa mi fordi det blir så varmt. Buksen er svart så den suger til. Kom innom butikken vår for å få veiledning hvilken motorsag som passer ditt behov. Stort utvalg til all bruk og med rask levering og fri frakt!


Ryddejobben går fort om du tar i bruk ei motorsag. Husqvarna motorsag bukse selges. Og enda fortere om du velger riktig sag. I fjor høst gjorde snekker-Otto en stortest av motorsager for. Er ute etter en ny motorsag.


Kvalitetsvarer fra kjente merker. Motorsag , hjelm og bukse fra FINN. Kraft kombinert med kompakt størrelse! Lettbrukt allround- motorsag som er utstyrt med totaktsmotor med snorstart, antivibrasjonssystem, dobbel kjedebrems. Vernebukser for bruk av arbeid med motorsag og ryddesag.


Verd prisen, og har høyrt av andre at konkurrerande bukser ikkje er like gode. STIHL MS 1MOTORSAG Bensindrevet motorsag for hjem og fritid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg