onsdag 16. april 2014

Stihl kjede

Nettbutikk med Stihl -produkter og serviceverksted for alle produkter. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker.


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!

Se utvalget her i vår nettbutikk. STIHL er den eneste motorsagprodusenten som også selv fremstiller kjeder og sverd i tillegg til motorenheter. Picco Micro Mini Comfort 3. Vibrasjonsfattig sagkjede fra STIHL. For brukere som synes det er viktig med høy komfort og redusert tilbakeslagstendens ved god. STIHL utvikler ved siden av motorenheter, både sagkjeder og sverd selv.


Slik garanteres at de tre komponenterne alltid er optimalt avstemt mot hverandre.

De blir fremstilt på spesiallagde maskiner, som også utvikles og produseres av STIHL. Trinn av 14: Legg de enkelte bestanddelene (motorenhet, kjede , sverd) på en egnet, ren og jevn arbeidsflate. For å unngå skade på maskinen og underlaget, kan du.


Stihl Stihl Skogsjakke Classic 99-Inkl. Hjelper deg med å smøre og rense kjedet på din sykkel for lenger levetid. Kompakt kW motorsag med opptil lavere drivstofforbruk og opp til lavere utslipp sammenlignet med STIHL 2-taktsmotorer uten 2-MIX teknologi.


RM mm drivlenker Fil: 8mm 13. Standard sagkjede til din Stihl Motorsag. Velg kjede til din sag under. Pakke med kjeder og sverd til Stihl sager med 0innfeste. Passer ikke til Stihl 0sagen.


Stihl motorsag med svært lave vibrasjoner og utrolig høy komfort. Lavvibrerende kjede fra STIHL. Stihl MS 2motorsag - På grunn av nye bestemmelser fra Andreas Stihl AG har vi dessverre ikke lenger mulighet til å selge enkelte Stihl og Viking-produkter i vår. Stihl MSE 1C-BQ motorsag - På grunn av nye bestemmelser fra Andreas Stihl AG har vi dessverre ikke lenger mulighet til å selge Stihl og Viking-produkter i vår.


Finn hva som passer til din sag her.

Ta Solosaga til skogs og sag. Du kan ikke kjøpe våre produkter hvor som helst. STIHL selges bare hos autoriserte eksperter. Våre produkter selges kun gjennom fagforhandlere, slik at vi kan. Har alltid slitt med å få skarpt kjede , men kjøpte denne stihl combifilen for ei stund si og for et funn.


Rask og du får eit meir en godt nokk resultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg