fredag 30. mai 2014

Fjellboremaskin til salgs

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Finn fjellboremaskin til salgs. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Handle smart - Spar penger.


Retrades kommisjon er inkludert i budet.

Evt håndteringsomkostninger og moms tilkommer. STANLEY SKHYDRAULISK FJELLBOREMASKIN Kr. Pakke pris med aggregat og mtr slange pakke Kr. Lite Honda støm agregat 2og volt til og bære me som vist på bilder.


Fjellboremaskin 1kg (BBD12) Fjellboremaskin kg (RH571). Brukte utleiemaskiner til salgs. I tillegg til Cobra Combi utfører vi også service og reparasjoner på andre.


Vi har også SPLIT-AG(trollkraft) som er meget godt egnet til å sprekke fjell eller betong nært.

Alle maskiner vi utlevere er nye og er kontrollert og test kjørt hos oss i Haugesund før utlevering. Jeg kommer til å bygge en brygge og skal i tillegg fjerne noe fjell inntil hytteveggen. Og muligens litt mer etter som årene går. Har da bruk for en bensindrevet.


Borerigg til salgs fra Kr. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Søk fjellboremaskin til salgs. Tror du kan glemme å bruke borhammere til å kile ut fjell, her er det fjellboremaskin som gjelder,.


Dropper kiler, det kan funke til mindre jobb,. Nye takvindu til salgs : Alle er i utførelse lakkert furu. Inndekning for takstein medfølger.


U-verdi For furuvinduene er ikke sikkerhetsduk inkl og koster 50-. Vi leier ut verktøy og maskiner til bygg og anleggsbransjen, industrien, offentlige etater. Dette gjør dynamitt til et mindre egnet virkemiddel hvis en skal fjerne fjell eller steiner. Men det finnes andre metoder – uten eksplosjoner.


Ved kjøp av 15stk eller mer til f. Folkehøyskoler også videre. Styredemper Volvo Felt - Tilbud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg