torsdag 22. mai 2014

Jotun sparkelremse

Til bruk ved sparkling av gipsplater i tak og på vegg innendørs. Markering i midten av remsen gjør det lett å feste den. Til bruk på skjøter ved sparkling av gipsplater i tak og på vegg innendørs.


Kan også brukes ved maskinell strimling med f. En lettsparkel som benyttes til utjevning av flater.

Lett sparkelmasse som gir en fin overflate. Sparkelremsen er perforert slik at den fester. Benyttes til skjøt- og flekksparkling på gipsplater og andre bygningsplater innendørs i tørre rom.


Slik som det her har jeg gjort det med hell: 1. Begynne å legge på sparkelremse fra topp og ne drar over. Hei Rudi Først skal platene rengjøres, gjerne med Jotun husvask, eller lignende. Om platene er umalte så bruker du Jotun kvist og sperregrunning strøk før du.


Kjøp SPARKELREMSE PAPIR M online hos BAUHAUS.

Forsenkede skjøter fylles med sparkelmasse. Fjern overskytende sparkelmasse. JOTUN SPARKELREMSE PAPIR 23M. CASCO ONEFILL HURTIGSPARKEL. Norges ledende byggevarehus.


Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. Tips og råd om hvordan du enkelt sparkler gipsplater på vegg. Bruksområder: Skjøt- og flekksparkling på gipsplater og andre bygningsplater. Forbruket av sparkelmasse er iht anvisningen. Aller først er det viktig at du bruker sparkelmasse tilpasset underlaget.


Det finnes forskjellige graderinger av hvor grovkornet sparkelmassen er - og. Sjekk priser på jotun sparkel. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp jotun sparkel billig i nettbutikkene.


Intervallene mellom sparkelstrøkene er gjennomført iht tørkeforhold på plassen. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg