tirsdag 13. mai 2014

Verktøykoffert

Søk verktøykoffert med verktøy. Med denne kofferten blir det enkelt å samle verktøyet på en plass. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Verktøykoffert med hjul fra Raaco med tota.


Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk.

Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Varen er normalt på eksternt lager, ca. Mobil og romslig verktøyveske i slitesterkt materiale, utstyrt med solide hjul. Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.

En verktøykoffert i aluminium eller plast - eller en kombinasjon - er et bedre alternativ for mange. De er lette, de har innredning som består av. Hos oss finner du blant annet Bosch og Mannesmann verktøy. Vi er en Norsk nettbutikk med fullt fokus på verktøy som gjør oppussing og fiksing enklere. Støtsikker verktøykoffert i aluminium med rammeverk og heltrukne hengsler.


Innredet med verktøymappe. Hjørnereol Harmoni Standard 69- per stk Kjøp. Praktisk og smart verktøykoffert som inneholder deler. Her er det meste med det man trenger av småverktøy.


Leveres uten verktøy, men med tilpassede plater med rom til mange varianter av håndverktøy. Norges ledende produsent av transportkasser, flightcase, kofferter og Rack. Se det store online utvalget av produkter fra RYOBI, kjøp online hos BAUHAUS til en god pris - God kvalitet til lave priser - Rask levering direkte til døren. En ekstremt robust verktøykoffert som også kan brukes som arbeidsbord i felten. Finn de beste prisene på nettet.


Trillebår 100L Plast Se produktet. Her har vi satset på virkelig bredde med et stort antall. Kofferter og kasser for ethvert behov!

Vi har håndverktøy som passer deg uansett hva du skal. Skiftenøkler, brekkjern, hammer, skrutrekker eller unbrako. ASFALTKAPPEMASKINER FRA SIMA Sima leverer robuste og stabile sager med høy presisjon og brukervennlighet.


Sagene fra Sima har vært solgt i Norge i over år og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg