torsdag 8. mai 2014

Biltema borhammer test

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Borer du i mur med slagdrill? En borhammer er bedre og finnes i mange varianter og prisklasser. Hvis hammer kun kan brukes samtidig med rotasjon, så er det en borhammer. Med det utgangspunktet fikk vi tilsendt følgende maskiner:. Test av volts bor- og skrumaskiner;.


TEST : Riktig drill og bor må til for godt resultat i. Til gjengjeld er det mye mer behagelig å bore med en borhammer fordi man ikke treger å mate. Dersom det er straum ved naustet som er problemet så ville eg halle satsa på straumaggregat og borhammer. Konklusjon: Selv om dette er testens billigste vater, fungerer det godt.

Det er like presist som de øvrige,. Test : Hvilken borhammer bør du velge? Best i test blant slagbormaskinene er Bosch PSB LI-Ergonomic,.


Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Biltema CD18Putfører alle jobbene med. Eget servicesenter for alle varer. Med borhammer fra merker som Bosch, Makita og DeWalt får du jobben gjort med konsentrert kraft, selv den tøffeste jobb vil gå raskt og enkelt.


Maskinen kan skifte mellom hammer-, slag- og borefunksjon. Selv har jeg en Bosh Blå Borhammer , og den gjør vei i vellingen, den, men av og til skulle jeg ønske jeg hadde en SDS-max. Vi har testet åtte populære batteridrevne modeller, og viser deg hva de kan og hva du skal se etter. Tenk at det kunne være så lett, sier en fornøyd Anniken Tangeru etter å ha byttet ut slagdrillen med en borhammer.


Bosch borhammer til kraftfull hamring i betong og mur og til meisling og boring. Den konsentrerte kraften i borhammerne fra Bosch takler selv den tøffeste motstand. V (z-modell) Klikk for mer info. Li-ion batteri 18V - Slagkraft.


Optimalt område for borediameter i betong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg