torsdag 15. mai 2014

Oscillerende polermaskin

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Sjekk ut oscillerende polermaskin. Den er usedvanlig skånsom mot lakken, fordi den ikke utvikler høy varme. Maskinen har justerbart bøylehåndtak for. Rupes Bigfoot LHR 15ES MARKII oscillerende - Deluxe Kit.


CO - polermaskin : Cotech. Kraftig oscillerende maskin, 3W. Doble polerhoder (2xØmm).

Leveres med stk polersvamper. For meg blir prisen litt viktig då jeg ikke har så stor båt og. Tilpasset rondeller i størrelse 1og 1mm. CARWISE POLERMASKIN DUAL ACTION 1MM.


Legg i ønskeliste Legg til sammenligning. For polering av bil, båt eller campingvogn. Men kan man fjerne swirls og dypere riper med en oscillerende maskin også?


Mener å huske at jeg lånte en Makita maskin av naboen i fjord sommer da jeg skulle. To polersvamper og to polerhetter følger med. Det må ikke kopieres de viste data, og særskilt ikke hele databasen. Polermaskin med doble mm polerhoder og variabel hastighet.


Med en bra polermaskin blir din bil, båt, motorcykel eller dina golv blanka och fina. Effektiv poleringsmaskin på 8W. En kraftig roterende og oscillerende polermaskin som hjelper deg å polere raskt og enkelt.


Trinnløs hastighetsregulering samt. Polerdisk med borrelåsfeste til polermaskin.

Oscillerende maskinen som er lett å b. Det kan være at du har skrevet adressen feil, siden har blitt fjernet, eller at du har forsøkt å få tilgang til en side som ikke lenger er tilgjengelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg