fredag 30. mai 2014

Multi 14

Hvilke sifre er gjemt bak skyene? Disse nettsidene trenger Adobe Flash for å fungere. Klikk på knappen under for å laste ned og installere siste versjon av Flash.


Hvis du har problemer med å. Læremiddelet inneholder arbeidsoppgaver i matteboken Multi.

Arbeidsoppgaver og lyder er på nord- og lulesamisk. Med tiden vil dette også komme på sørsamisk. Matematikkverket Multi vil inspirere og engasjere elever og lærere til en enda bedre matematikkopplæring på barnetrinnet. Easily share your publications and get.


Sendes innen 1‑virkedager. Dette er Multi 1-Når matematikktimene blir kalt Multi -timer, har man skapt en suksess! Dette er en demoversjon av de nye nettoppgavene til Multi 1–4.


Gi oss gjerne en tilbakemelding om hva du synes.

Sjekk ut våre nye puslerier. Her kan du lære om og løse oppgaver som tar for seg blant annet primtall, binære tall og funksjoner. Multi - Matematikk for barnetrinnet - Gyldendal Undervisning. Bruk eller utnyttelse som ikke er i samsvar med ovennevnte bestemmelser, må klareres med Gyldendal.


Den som bruker innholdet på. Lokus er Aschehougs portal for digitale læremidler. Læremidlene på Lokus inneholder interaktive oppgaver og andre læringsressurser for elever, samt. Om Multi 1-Grublisheftene er ment å styrke elevenes evne til problem løsning. De består av kopi originaler med en kort veiledning til hver original.


Nettoppgaver til læreverk i matematikk for 1. Salto Elevbok, Store og små bokstaver, Smartbok. Salto Elevbok, Store og små bokstaver har et stort fokus på både skrive- og leseutvikling. Oppgavenavn : Regneart : Tallområde : – desimaler. Alfabetremsene kommer i pakker á stk. Vennligst kontroller at Adobe Flash Player er installert og JavaScript er slått på.


Multi Parallellbok følger Multi Grunnbok side for side.

Biologi Bygg og anleggsteknikk. Gyldendal Undervisning skal gi viktige bidrag til at barn, unge og voksne lærer mer og bedre, og slik er rustet til å møte livets oppgaver og bidra positivt til et. Grunntall 1-er et helhetlig læreverk i matematikk for grunnskolen.


Grunntall har tydelige eksempler og oppgaver i ulike vanskelighetsgrader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg