mandag 5. mai 2014

Tåkedis jotun

Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Gråtoner med svakt hint av gult. Fargekartet kan du enten hente hos din nærmeste fargehandler eller du kan bestille det på jotun.


Jeg har malt farge tåkedis på veggene oppe i en gang. I utgangspunktet kjøpte jeg ganske mørk brunaktig gulv , men synes liksom ikke det passer. Velg en farge som passer stilen og omgivelsene.

Det finnes en rekke gråfarger til yttervegg fra JOTUN – varme, beige og kalde gråtoner. Bli inspirert av de nye fargene, få tips til hvordan du kan skape harmoniske fargekombinasjoner og lag din personlige fargepalett. Se det digitale fargekartet her.


Jotun Sens er vår helsemaling,. Denne Pinnen ble oppdaget av Alaa Raslan. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Fin til den nærmest kullsorte tonen 99Dempet Sort.


Tåkedis – en nøytral grå mellomtone. LISBETH LARSEN GLOBAL FARGESJEF I JOTUN Vi henter ro og inspirasjon i naturen.

Det er noe med denne upretensiøse skjønnheten, det rustikke, unike og overbevisende. Både morgendis og tåkedis er bare blanding av svart og hvitt. Stort utvalg av fargekart til maling inne og ute, slik at du kan finne den riktige fargen. Se fargekart online og prøv fargevelgeren her! Opplev våre fargekart med fargepakker til rommet slik at du kan velge DEN fargen du liker best som hovedfarge.


Samtidig gir vi deg forslag til DE ANDRE fargene som. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn utendørsmaling fargekart. Det er vigtigt, at dit træværk behandles korrekt, tør før du arbejder med. Bestil en eller flere farveprøver, så kan du se, hvordan resultatet vil blive.


HER ser dere fargene fabrikk og skagen (side 2),. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. NCS er europas ledende fargesystem og er Norsk standard. NCS brukes til fargekommunikasjon over hele verden. Kan dere anbefale en gråfarge som er like mørk som grå harmoni.


Prøvde tåkedis men den gikk veldig mot blå hos. Vurderer tåkedis , syrin eller fjær på veggene. Har ikke veldig malererfaring selv så tar gjerne imot tips!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg