onsdag 6. januar 2016

Bosch multikutter tilbehør

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! TILBEHØR MULTIKUTTER DELER Tilbehørssettet til multikutter inneholder deler. Disse delene passer de fleste modeller og merker. Settets deler består av 1stk. Det er tilbehøret som gjør det.


Kraftig med bærstefri motor. Svært allsidig med mange innovative Starlock- og StarlockPlus- tilbehør som gir ytterligere bruksområder. Multiverktøyet på 18V er.

Bosch PMF 1E multimaskin - BOSCH. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Laveste Pris i Norske NettButikker? Den allsidige med raskt bytte av tilbehør 3D-grensesnitt for effektoverføring med lite tap fra maskin til tilbehør Tekniske data: Nominelt effektopptak: 4W.


Med LED for perfekt sikt Snap In-funksjon for lynraskt skifte av tilbehør uten behov for verktøy 3D-grensesnitt for effektoverføring med lite tap fra maskin til. Med riktig tilbehør er en multikutter perfekt til å slipe, sage, skrape og skjære i tre, metall og andre materialer. Den kan brukes på steder der det er vanskelig.


Få jobben gjort raskere med den nye Oscillierende multikutteren som lett bytter og justerer tilbehør raskt med det nye hurtigfestet. En multikutter som er ideell. Med alle de tilbehør du måtte trenge når du skal sl. Større bruksområde - bedre.


Hjem Verktøy Maskin Tilbehør. Sammenlign pris på multikutter og multiverktøy. Handle smart - Spar penger. Test av multikutter Vi har testet oppladbare multikuttere.


Praktisk veske 57-Legg i handlevogn.

Sjekk priser på multikutter bosch. Kjøp multikutter bosch billig i nettbutikkene. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Det kan kappe, kutte, skrape og slipe, avhengig av tilbehør.


Renovering innebærer ofte en rekke ulike oppgaver. BOSCH har bransjens lengste erfaring med å utvikle og å være den drivende produsenten av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg