onsdag 6. januar 2016

Takåsanker

ESSVE beslagspiker eller mm ESSVE beslagskrue. Skal monteres med stk beslag pr. Nedenfor ser du sist registrerte beholdning ved våre butikker. Vi anbefaler alltid at du ringer inn til din nærmeste butikk.


SPF takåseankere brukes til forankring mot sug i bjelke-bjelke skjøter. Beslagene kan også oppta horisontale krefter.

Avhengig av belastningen, brukes to eller. Ved montering i henhold til spesifikk anvisning, oppnås en kapasitet på inntil. De er spesielt godt egnet siden de ikke vil være synlige. I karmskruekofferten har jeg alt jeg trenger – Lett og hendig koffert – Hendig, passe stor og.


Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Takåsfästet er spesielt nyttig i. Vi leverer drift- og vedlikeholdsprodukter til profesjonelle kunder i privat og offentlig sektor, og er. Alle våre kunder kan bruke våre webløsninger.

For å kunne logge inn må du registrere deg. SST takåsanker SPF1venstre galvanisert 170x32. Den festes så med et takåsanker i taksperrene for hver cc 6mm. Navn Beskrivelse NOBB Veil.


Eksempelvis kan nevnes forankring af takåser på bjelker. Olsen (AEO) er et landsdekkende industrivarehus. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Hvis veggen skal ha stående panel som ytterkledning, må det i tillegg monteres horisontale lekter. Sterkeste samenføyning opnåes ved anvendelse av beslag. Ble til at jeg festet bjelkeskoene med kamspiker til bjelker og veggsvill, takåsanker på den ytterste drageren og kryss skruet på den midterste.


Trykksprøyte for rygg l. Til rør og plater av ledende metall eller metallegering. Innebygget trykkregulator, og avansert IGBT-teknologi. Kontaktfri tenning av pilotbuen.


Utvendige hjørner Montering av bærelekt ærelekten på x mm monteres vertikalt over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg