torsdag 21. januar 2016

Jotun skyggeblå

LADY Supreme Finish Tre og Panel. Jotun garanterer kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Les mer om Jotun Fargetrygghet her. I tillegg kommer hun med forslag til farger du kan kombinere med.


Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr.

Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke. Hei, lurer på hvordan Skyggeblå og Bomull passer sammen? Er ute etter en grå eller grå-blå farge til to av veggene som ikke gjør at bomull-fargen ser. Ganske tøff inntil både grått, greige og dempet beige.


Vi har malt med pure coulor fra Jotun. Skyggeblå ER en blå-grå tone :o) Hilsen Nina K, - fargedesigner i Jotun AS.

Besøk også våre andre nettsider: Marine. De jobber i tospann, som stylister og. Den rødlige undertonen sørger for lunheten, mens det grålige skjæret demper. Ser at det tidligere har blitt anbefalt klassisk hvit til de resterende vegene. Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun Pure Color Lady Det handler om lunhet og harmoni.


Denne Pinnen ble oppdaget av marie lovise rostad. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Interiør og Fargedesigner i Jotun , Nina Klæboe,.


Bli inspirert av de nye fargene, få tips til hvordan du kan skape harmoniske fargekombinasjoner og lag din personlige fargepalett. Se det digitale fargekartet her. LISBETH LARSEN GLOBAL FARGESJEF I JOTUN Vi henter ro og inspirasjon i naturen.


Det er noe med denne upretensiøse skjønnheten, det rustikke, unike og overbevisende. International users: Jotun Norway only provide colour cards and brochures within Norway. Andre steder i leiligheten har de valgt blått nederst og rosa øverst. Jotun har malt mange av verdens mest berømte bygg, og det er ikke tilfeldig.


Vi bruker store ressurser på forskning og innovasjon, slik at malingen vår tåler alle.

Jotun og Frama har lansert en ny farge ved navn St. Med blått på fremmarsj i interiørverden kunne ikke timingen vært bedre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg