mandag 25. januar 2016

Feste i betong

En av fordelene med å bo i trehus, eller i hus med panel på vegger og i tak, er at det er enkelt å feste både lamper, hyller og bilder med enkle midler. Spikerplugg for innboring i mur og betong er en kombisak:. Når du skal feste noe i mur, må du benytte bor med murkrone og en slagdrill på lav hastighet.


Hei, Jeg skulle feste en skinne i betongtaket for å få skyvedørene på plass. Dessverre så er det slik at jeg traff på armering i den ene siden, etter å ha. Det finnes et utall av muligheter når du skal feste i betong , og i videoen over viser vår ekspert Per Christian Mathiesen hvilke metoder du kan bruke.

Feste for betong , mur og trefundament. Ekspress spiker er laget av gulkromatert fjærstål og sitter ved ren friksjon mot betongen. Hvis du vil bore i svært hard betong , trenger du noen ganger en borhammer. Vent til boret har fått skikkelig feste før du bruker kraft på maskinen. Her finner du plugger og bolter til bruk i betong , lettbetong, Leca.


Prøv gjerne innfestingsguiden på som gir deg tips om. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!

En bolt for stabile fester i betong. Start med å borre et hull i betongen der du ønsker å feste ekspansjonsbolten. Hus, hage og oppussing: 10-tommeltotter. I garasjen vil jeg legge 4-cm.


Ellers risikerer du at betongen sprekker. Ny montasjeskrue til betong. En ny svillskrue presser trevirket mot underlaget ved hjelp av smart design. Det skal gjøre det enklere å montere sviller og. Anker bolter benyttes for å sikre gjenstander til betong.


En vanlig bruk er i veggene i et hjem der boltene brukes til å sikre stud bunner til stiftelsen. Solid klammer for feste i mur og betong. Vær sikker på at støpesylinderen kommer helt ned i bunnen, og at den står loddrett og støttfør den fylles med betong. Gjengeformende skruer overflatebehandlet med Durocoat for montering av tre og metalldetaljer til betong Generelt: Optimal monteringshastighet 7rpm.


Beskrivelse Hey’di Betonglim er en to-komponent hurtigherdende epoxy for monolittisk liming av betong til betong , stål til stål og fersk betong til gammel betong. I ren og hard betong kan du slå inn herdete småspiker hvis du er stø på hånden og god til å treffe. Du kan ikke feste noe i selve flisene,.


Prøv med noen bolter som du først har borret hull til. Så kjører noe tokomponent lim, beregnet for betong og siporex, sammen med bolten inn i veggen.

Jeg har tak av betong som jeg ønsker å pusse opp med nye plater. Kan jeg montere takplater eller takpanel rett på betongtaket? Noen gode tips til hvordan man kan feste dette?


Heavyload lettbetongskrue er utviklet for tung montering i porøse materialer som lettbetong, Leca og Siporex. I betong , lettbetong eller teglstein må man borre og sette i plugger. S-KA Ekspansjonsanker er en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg