torsdag 21. januar 2016

Wibe skyvestige

En fleksibel stige som kan bli lenger ved behov. Husk på å støtte opp eller forankre. Stabil og sikker skyvestige med innebygd kombinasjonsmulighet. Passer for deg som holder på rundt huset. SKYVESTIGE PROFF 2-DELT En.


Sørg for bedre funksjonalitet og sikkerhet for din Wibe Ladder!

Vi har mye tilbehør som vil hjelpe deg i ditt daglige arbeid! Wibe Ladders 2-delt skyvestige er en stabil og sikker skyvestige for sikkert arbeid i høyden. Skyvestige Wibe 5m Proff. Wibe Ladders tilbyr stiger og stillas som hjelper både profesjonelle og andre til å arbeide sikkert og mer effektivt.


Vi tilbyr en pålitelig løsning for alle. Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her!

Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå! Basert på målsetningen om å kombinere høy kvalitet på varer og tjenester med en effektiv organisasjon, vil vi kunne betjene markedet til en konkurranse-dyktig. Bunn- og toppstigene kan kombineres fritt, som enkeltstige, skyvestige eller kombistige. Bestillingsvare 5-dager.


Husk å støtte opp eller forankre godt før bruk. Med modulstigene kan du sette sammen din egen stige etter behov. MAXBO har et bredt utvalg av stige, gardintrapp, stillas med mer. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Dette er en stabil og sikker skyvestige med innebygd kombinasjonsmulighet.


Produktet passer for deg med husvedlikehold. Den nederste delen kan brukes som enkelstige. Krause dobbeltsidig trappestige tre 2xtrinn. Grove Knutsen er Norges største og ledende stigeleverandør.


Vi har levert stiger til det Norske markedet i over år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg