mandag 18. januar 2016

Flex giraffsliper

Giraffsliper for gips og sparkel på kun kg. Integrert spadehåndtak i motorhus. Lavere vekt, et nytt ergonomisk hovedrør og mulighet for montering av.


Beklager om det er en mail på serveren vi ikke har fått med oss. Info om Giraffen er vedlagt dette innlegg. Det blir relativt mange mmed. WSE Vario Plus, Maskin for Ø225mm tak-og-veggsliper, Flex. WST 7VV PLUS Teleskopisk giraffsliper , rondell.


FLEX MED ANDRE ORD GJORT EN. Både til pussing på vegg og i taket. Slipehodet er fleksibelt slik at man alltid har. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Retrades kommisjon er inkludert i budet. Evt håndteringsomkostninger og moms tilkommer. Klikkes enkelt på plass under motorhuset uten bruk av verktøy. Letthåndterlig slipemaskin som er perfekt til sliping av vegger og tak.


Mirka Miro 9giraffsliper - slipemaskin for vegg, tak og gulv. Jobblisten er huskelappen din! I denne står alle apparatene du har valgt og som du trenger. Med elektrisk slipemaskin og. Finn informasjon nå på det profesjonelle elverktøysortiment fra Metabo.


Vi elsker å finne løsninger som gjør din hverdag litt enklere. Light as air and best by far. For sliping i tak og på vegg. Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies.


With innovative telescopic system and interchangeable heads. Flex giraffsliper og støvsuger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg