mandag 8. februar 2016

Avstandsstykker i plast

Finn avstandsstykker i plast. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Avstandstykker for montering av kretskort i kabinetter etc.


Sort order: ENLIS Ø2.

Polystyren, natur (hvit), Ø2mm, Lengde 3-10mm. Leveres i pakninger på 1stk. Avstandsstykker i plast for montasje av varmekabel i takrenner og avløp. For montering av kretskort, moduler etc.


Fremstilt av nylon og leveres i en seksjonsinndelt boks. Skruer, muttere og avstandsstykker. Konsis leverer avstandsstykker i flere utførelser og størrelser, tilpasset dine behov.

Nedenfor ser du et utvalg av våre mest populære utgaver. Dette er de samme knottene som følger med akrylskiltene våre. Velegnet for varmekabler type TKXP og TXLP. Knottene kan også kjøpes løst og passer.


Tallene i en fersk studie utført av det uavhengige tyske Passivhaus-instituttet, bekrefter at avstandsstykker i plast. Brukes til å få riktig avstand mellom gulvet og veggen. Super praktisk plate til mange formål så soisolerende avstandsstykker , vindus lysninger,. Klar plastplate i akryl (pleksiglass). Gjennomsiktig plate i plast.


Vi skjærer til etter dine mål. Vetus electric inboard motor. Her er ledende Nordic Suppliers av avstandsstykker av plast for betong. Med Nordic Suppliers produktsøk finner du hurtigt leverandører av de produktene, du har brug.


Velkommen til våre helt nye nettsider! Her kan du finne inspirasjon til hvordan vår plast kan gjøre en positiv forskjell. Akryllomme Amed avstandsstykker for veggmontering kr ekskl.

Stilrene og elegante dørskilt. Bakplate og akrylplate festes sammen med avstandsstykker i stål eller aluminium. Plastkompaniet tilbyr et nøye utvalgt sortiment av plasthalvfabrikata og plast produkter fra verdens ledende leverandører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg