fredag 26. februar 2016

Lasermerking

Vi tilbyr forskjellige løsninger tilpasset ditt behov. Lasermerking på metall Alt du trenger å vite! Metallmerking med laser har utviklet seg raskt de siste årene. Med en relativt rimelig CO2-lasermerkemaskin og.


Vi leverer skilt i plast, aluminium, messing og tre. For innvendig og utvendig bruk.

Ved bruk av en CoLaser kan man merke nesten alle typer materialer. Merk teknisk plast med en Ytterbium-fiberlaser med et Epilog Fiber-lasersystem. Videojet produserer industrielle blekkskrivere og blekk, lasermerking ssystemer og eskekodingsløsninger for identifikasjon av produktemballasje – alt av høyeste.


Finvacon Abs lasermerking og etikettproduksjon har spesialisert seg på lasermerking av maskin- og navneskilt for industrikunder, planleggingskontorer og private kunder. Forskjellen er materialene. Hva er gravering med laser? ACT Logimark representerer og.


Vi har en stadig voksende kundegruppe innen produktmerking. Permanent merking på produkter.

Logotrykk på reklameartiker. Enkle og komplekse komponenter, små eller store serier. HMR Mikromekanikk har et bredt spekter av moderne CNC-maskiner og maskineringssentre som passer til de fleste.


Temautgave om blekkstråle-, folie- og lasermerking fra LINX ACTPORTALEN Totalleverandør av industrielle merke-, kontroll- og systemløsninger ACT Gruppen - i sterk. Vår lasermerking er skarp, nøyaktig og holdbar. Med galavanosspeil som styrer laserstrålen kan vi merke på både stillestående og bevegelige.


Flyfiner for laserskjæring og lasermerking. Vår flyfiner er spesielt utvalgt for gode skjæreegenskaper, med minimum brente kanter. Noter mm arkene er meget. Trykk her for å komme til Brady sin hjemmeside for lasermerking. Redningsselskapet er avhengig av høy kvalitet,.


En superlett nøkkelring i eloksert aliminium, med en innebygd flaskeåpner. Sølv, rød og blå har metalic finish. NTNU Sikker bruk av lasere Utarbeidet av Nummer Dato HMS -avd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg