mandag 1. februar 2016

Sollihøgda trevare

Snekker’n fagkjeden består i dag av butikker over hele landet som leverer produkter til. Viser egenkapitalens evne til avkastning inkludert eventuelt utbytte og før ekstraordinære poster og skatt. Vi holder til på Minnesund i Eidsvoll kommune.


Parkeringsplassen ligger på. Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer.

Ta turen innom vår fabrikk for en kaffe og en hyggelig prat! Her hjelper vi deg med å finne frem til den riktige løsningen for huset ditt og deg! Vi leverer det meste av trevarer, så som vinduer og dører, trapper og innredning. Se alle detaljer fra regnskapet helt gratis.


Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in. De har hatt en jevn vekst siden starten av. Vi kan også levere ytterdører til prosjekter fra en av våre leverandører.


Løken Trevare produserer terrassedører enfløyede og fløyede, samt skyvedører.

Lyst på en solid fottur på Romerike i sommer? Da finnes det mange muligheter. Både bortover og oppover Når man står i Tæruddalen ved Skedsmokorset og.


Alt innenfor vinduer, dører og trapper samt trevirke som ikke er etter standardmål. Trevarefabrikk AS i Halden - Spesialarbeidere i trevirke. Nært samarbeid Snekkermester Per Bjerke er kjent for sine spesialprodukter. Middels stor parkeringsplass. Også mulig å parkere et par hundre meter lengre opp på Holtevegen.


I samarbeid med Hent og Ringsaker Vegg- og Takelementer AS bygger Buchardt verdens høyeste trehus. Gjennom mange år har Lian levert kvalitetsvinduer til våre. Følg denne veien litt under 1km til et kryss hvor en grusvei tar av til høyre. Det er ikke mange parkeringsplasser her,.


Frammøte på Hurdal torg kl. God stigning opp mot toppen. Fin utsikt fra rasteplassen. Vi har lange håndverkstradisjoner og produserer dører og vinduer.


Vi er i dag en moderne bedrift med rasjonell produksjon og eget glass- og malerverksted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg