mandag 22. februar 2016

Styrt boring i fjell

Vi legger nye rør, uten å grave. Spar tid og penger og skån miljøet! Hos oss får du time på dagen. Besøk oss i sentrum, eller ring nå! Den blir vanligvis brukt som alternativ metode for framføring av ledningsnett der.


Metoden blir mer og mer utbredt, både fordi den er miljøvennlig og anvendelig.

Vi er eksperter på styrt boring under veier, elver eller andre steder hvor det er vanskelig og kostbart å benytte konvensjonell graving. Massene knuses og transporteres ut av borehullet via varerøret. De store fordelene med styrt boring er: minimalt inngrep,. Det bores med foringsrør igjennom løsmassen så langt ned i fjellet av overvannet ikke renner inn i brønnen.


Hvorfor ikke bore et hull i stedet for å sprenge grøft? Vi utfører korte gjennomboringer til lange boringer opp til 6meter med stor presisjon. Ved å bore horisontalt kan kabler, vannledninger og avløpsrør legges gjennom fjell , under veier og boligtomter.


Vi tilbyr styrt boring i fjell og løsmasser. Retningsstyrt boring i hardt fjell.

Hullet ble styrt kraftig nedover mot høyre og ganske raskt etter oppstart fikk vi indikasjoner på god styrerespons fra. Denne nye boreriggen åpner mulighetene for styrt boring i fjell , både med rulleborkrone og senkeborhammer. Vi hjelper deg med anbud på boring.


Jeg skal grave ut en krypkjeller. Mesteparten av dette er fjell. Planen er å ta dette over langen, kjøpe verktøy, gjøre jobben.


Vi brukte en gammel og godt herdet hagestein, som representerer hard. Her foregikk nemlig Norges største VA-prosjekt innen styrt boring i løsmasser. Byggherren var bekymret for dette pga.


Det være seg styrt boring , boring av miljøbrønner eller konsulenttjenester innenfor området hydrogeologi. Holland Boring AS, Tønsberg, Norway. Vi har spesialisert oss på styrt boring i løsmasser (HDD) og fjell. Norwegian Pipeline Drilling AS ( NPD ) har lang erfaring og høy kompetanse innen styrt boring i fjell i hele Skandinavia.


Vi kan tilby nøyaktig - og. Viser styrt boring i fjell. Eller så utfører vi alt innen styrt løsmasseboring. Riktig utstyr til hver jobb!


Egnet kun i løsmasser og ikke i fjell , da brukes en annen krone.

Styrbar horisontal boring. Boring i fjell ,krever skikkelig utstyr,det finner du ikke på BT! Boring med foringsrør gjennom løsmasser og inn i fjell for montering av stålkjernepeler, gir sikker fundamentering av små og store bygg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg