onsdag 10. februar 2016

Stiftepistol biltema

Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Solid spikerpistol i magnesium. Slitesterk med gummibelagt håndtak som gir godt grep. Leveres med vernebriller, sekskantnøkler og koffert i hardplast.


Spikrer du bare en gang i blant blir du ikke spesielt go og da blir det heller ikke pent. Det kan også bli svært smertefullt. Spesielt når du skal spikre lister. Stiftepistol for smaltråd og spiker.


Ergonomisk utforning, rekylfri. Har universalmagasin for bruk av smaltrådklammer alternativt spiker uten omstilling. Bosch PTK LI Batteridrevet stiftepistol Den praktiske batteridrevne stiftepistolen PTK LI fra Bosch er lett å bruke. Med Li–ion–teknologi oppstår det.


Raskt og treffsikkert med spikerpistol La hammeren få ligge og sats på en spikerpistol i stedet. Den gjør jobben enklere og raskere, og med mye større presisjon. Biltema Bil, MC, Båt, Friti Hjem, Kontor-Teknik, Bygg, Bilpleie, Verktøy.


Få jobben gjort raskere, enklere og mer presist med en spikerpistol. Vi har et bredt utvalg fra ulike leverandører. Prisen var ihvertfall lavere enn bare kompressoren på Biltema.


Og kompressoren er krafitg nok til å drive en muttertrekker. Spikerpistolen tar dykkert opp til mm. Dette var noe helt annet enn de vi testet for noen år siden, er Eriksens første kommentar.


De klarer ikke å konkurrere med luft på vekt og. Vi elsker å finne løsninger som gjør din hverdag litt enklere. Finn de beste prisene på nettet. STIFTEMASKIN RAPID 6EL 6EL.


Hos MAXBO finner du velbalanserte og lette spikerpistoler og stiftemaskiner. Kjøp på nett eller i butikk. Bosch batteridrevet spikerpistol GSK V-LI Batteridrevet spikerpistol GSK V-LI, Den mobile løsningen som gir nøyaktig feste, Bosch Premium Lithium-ion. Men du får ikke en pistol som kan brukes.


Glem alt om bråkete kompressorer, slanger eller dyre gassbeholdere. Ant Legg til i handlekurv. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg