torsdag 18. februar 2016

Maxbo spikerpistol

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Stort utvalg av Spiker og Stifter. Alle typer - til alle materialer. Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her!


Hos MAXBO finner du velbalanserte og lette spikerpistoler og stiftemaskiner. Kjøp på nett eller i butikk. Noen av varene du ønsker å reservere er det tomt for på lager på valgt varehus. De kan fortsatt reserveres, men det kan ta noe lenger tid før du mottar. Prisgunstig og brukervennlig stavspikerpistol.


Valgbar singel- eller serieskuddsavtrekker. Kompakt, velbalansert og lett. Sklisikkert gummibelagt grep. Verktøyet har enkeltskuddsavtrekker for sikker bruk, trinnløs justering av innslagsdybde.


Gassdrevet minidykkertpistol for profesjonell bruk uten behov for kompressor eller strømtilførsel. Meget lett og kompakt (kun kg). MAXBO har spiker, skruer og festemidler finnes i svært mange typer og dimensjoner. Rundmagasinert spikerpistol for profesjonell bruk.


For 16° trådsveiset spiker (både konet og flat). DEWALT spikerpistol med to hastigheter og børstefri motor avfyrer mm-spiker i mykt tre og mm-spiker i hardere treslag. Valg mellom to hastigheter, noe som. Om Maxbo Proff Om Min bedrift Våre tjenester Kundeservice Ofte stilte spørsmål Butikker og varehus. Paslode Handy-Pack konsept gjør at du alltid har rett spiker og nok med gass til din Paslode spikerpistol.


Få jobben gjort raskere, enklere og mer presist med en spikerpistol. Vi har et bredt utvalg fra ulike leverandører. Raskt og treffsikkert med spikerpistol La hammeren få ligge og sats på en spikerpistol i stedet. Den gjør jobben enklere og raskere, og med mye større presisjon.


Har ikke kompressor, og ønsker derfor å kjøpe batteridrevet spikerpistol. Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger for store og små oppussingsprosjekter. Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg